Når tar det helt av, 4 ganger på galleri med samme bilde

RubjergKnudeOktober2023-#2
Please follow and like us:
Pinterest

Ikke 1 gang, ikke 2 ganger ikke 3 ganger, nå skal dette bildet utstilles for 4. gang på det svært anerkjente og glamorøse galleriet Coningsby Gallery in London, dette galleriet er berømt for å være et knutepunkt for samtidskunst i hjertet av West End i London, det er kjent for sin eksponering på gatenivå og samarbeid med topp kunstnere.  Å få sitt bilde utstilt her er en ære og man blir litt ekstra ydmyk for å oppnå dette. Ta en ekstra kikk på bildet med å klikke på det under, dette vises da på 4 gallerier rundt i hele verden i løpet av 2024.  I tillegg til Coningsby Gallery in London, skal det til  Art Market Budapest in Budapest, Ungarn, Modeka Gallery i Manila på Filipinene og Valid World Hall i Barcelona, Spaina!

Igjen er det det minimalistiske bildet det av fyret Rubjerg Knude en storm full høstdag hvor stormen herjet rundt meg, sanden føyket og vinden hylte med regnet trommet på kamera.
I 1900 ble Rubjerg Knude Fyr bygd, fyret ble tent for første gang 27. desember 1900. Lyset fra fyret fungerte som et fyrtårn for skip i dansk farvann. Mellom årene 1910 og 1920 blåste imidlertid så mye sand opp mellom havet og fyret at det måtte plantes planter for å demme opp for sanddriften. Sanddynen ble imidlertid bare større da sanden la seg oppå plantene, og på 1950-tallet måtte plantene fjernes igjen og det måtte graves ut store mengder sand, som nå kom for nær bebyggelsen. Etter hvert ble sanddynene så høye at de blokkerte fyrets lys, og da ny navigasjonsteknologi gjorde fyrene overflødige, ble lyset ved Rubjerg Knude Fyr slått på for siste gang 1. august 1968.

RubjergKnudeOktober2023-#2

 Sony ILCE-7rMIII 400
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
06.10.2023- 13:26 16 mm
Rubjerg Knude -Løkken-Danmark  1/160 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!