Butikk

************************************************************

NYHET: Du kan enkelt nå handle bilder i standard format direkte fra galleriene eller en blog post. Trykk enkelt Kjøp på bildet og gå til handle kurven om du ønsker dette digitalt, på print og med ramme. 

************************************************************

Vi kan levere bilder i mange format og på diverse trykk. Man kan kjøpe både elektroniske filer, med og uten vannmerke fra BAPhoto i flere forskjellige størrelser. Ta kontakt om du har spesielle ønsker

Ønsker man dette i levert ferdig innrammet trykker vi selv opp til 329 × 483 mm her og kan levere på mange typer rammer. Igjen ved spesielle ønsker til rammer så ta kontakt.
Utskrift leveres av en Canon imagePROGRAF PRO-300 og skrives ut på på Professional Luster fotopapir, med Luster fotopapir har man en tekstur i papiret på samme måte som et lerret.

Bruker som regel kvalitets rammer med ekte glass fra BGA Fotobutikk, for se på deres utvalg se her https://www.bgafotobutikk.no/

Personlig foretrekker jeg med passepartout, men kan leveres i både større og mindre rammer både med og uten passepartout.

Alle bilder kan også selvsagt leveres i sort-hvit hvis ønskelig.

    Frame

I samarbeid med profesjonelle trykkerier kan vi også levere på:

  • Bilde på akrylglass
  • Bilde på glanset papir med og uten ramme, i mange forskjellige format og papir typer
  • Bilde på lerret

Prisene er til selvkost som prinsipp og derfor også svært konkurranse dyktige.
Indikasjon for pris for digitalt bilde er 1000,- NOK
For trykk i  329 × 483 mm  uten ramme begynner på 1500,- NOK og inklusiv ramme på 2000,- NOK eks. frakt.

Dette er veiledende priser  og vil kunne variere.

Betaling skjer via VIPPS men andre betalings metoder kan avtales etter ønske. Ingen betaling skjer for ordre er bekreftet.

Så fort betaling er utført og bekreftet av BAPhoto.no vil bildet klargjøres. Som alltid si fra hvis det er spesielle ønsker også med tanke på leveringstid, vi er fleksible og finner ofte raske gode løsninger når tiden er knapp.

  • Digitalt vil bli mulig å laste ned fra ett passord beskyttet galleri. Her vil du få alle detaljer på epost.
  • Bilde på trykk klargjøres og pakkes samt sende, sporings informasjon for pakken sende på epost
  • Bilde på trykk i ramme,  her vil leveringstid variere noe basert på leverandør av rammer. Men normalt sett innen 1 uke.

Frakt er standard Norges Pakke med sporing og forsikring slik at du kan være trygg på at du får varen du har bestilt.

Produkt fotografering

Produktfotografering består av svært mye forskjellige – de prisene som er satt her er utgangspunkt priser, ved oppdrag så vil prisene være satt til antall bilder og produkter.
Produktfotograferingen som består av jobber på flere hundre eller eller flere vil prisen bli avtalt ut fra det, egne avtaler kan settes opp for bilder over tid.
BAPhoto har profesjonelle lystelt fra som belyses av 3-7 lyskilder som alle kan både farge og stryke kalibreres. Størrelse er her maksimum 80x80x80 cm. Bakgrunn kan være hvit eller sort, og mindre objekter som smykker, klokker etc. kan settes på diverse podium.

Noen produkter krever også en del redigering og kalibrering, og BAPhoto er godt sertifisert i avanserte redigering som Adobe Photoshop og Adobe Lightroom.

Produkter kan sendes per post og vil returneres med tilsvarende fraktmetode, fraktkostnader legges på faktura.

 

PRISER (EKS MVA)
ANTALL :
PRISER :
Fotografering Produkt :
1 til 5
 400 kr pr produkt
Fotografering Produkt :
6 til 10
 350 kr pr produkt
Fotografering Produkt :
11 til 20
 300 kr pr produkt
Fotografering Produkt :
20-99
 250 kr pr produkt
Fotografering Produkt :
Over 100
Ta kontakt for avtale om pris

Bruk kontakt siden her til å ta kontakt så kan vi alltids se på priser og prate uformelt om både format og bruksområder for bildene.

baphoto logo_share

Viser alle 4 resultater