Om BAPhoto

Fotograf Bjørn André Hagen er en person med mye «passion» for fotografi, det handler om å se, å se i det riktige øyeblikket. Jakten på det «perfekte bildet» er en evig kunnskaps forbedring og kreativitets økning, favorittene er landskap og  natur da man har en uendelig rikdom av steder å se i alle årstider.
Bildene mine har blitt vist i gallerier over hele verden på 20 forskjellige gallerier fra Australia, Filippinene,  Europa, USA og Chile i Sør Amerika. Bildene mine har vært på trykk i mange magasiner og websider, og jeg ble nominert til Historic Photographer of the year i 2018. Bildene min er ofte med i konkurranser med andre fotografer, her er det ofte mer enn 20 000 bilder med og 25 ganger har jeg vært topp 100, 48 ganger i topp 10%, mens 94 ganger har jeg vært nominert til vinner. Tre av mine bilder er også på trykk i de kjente magasin Digital Camera World, i november 2021, Dodho Magazine i mars 2022 og Amateur Photographer Magazine i november 2022

I den evige jakten for å bli bedre har jeg gjennomført kurset Professional Photography med da en rekke klasse timer, oppgaver, quiz og eksamen,  Shaw Academy Professional Higher Diploma – EQF Level 5 Equivalent. Denne er direkte sammenlignbare over hele kloden fra både et akademisk, profesjonelt og yrkesmessig perspektiv.

EQF Level 5 tilsvarer en Associate Degree (USA), AQF Level Six (Australia), NQF Level Six (Sør-Afrika) og OQF Level Eight (Canada). European Qualifications Framework oppmuntrer livslang læring ved å fremme validering av utdanning og ved å bench markere mot det samme og skape en tilsvarende kvalifikasjon slik at de høyeste standarder overholdes.

Videre innen for foto har jeg også gjennomført 8 moduls kurset i fordypning innenfor bryllups fotografering som bygger videre på Professional Photography.

Men for å kunne behandle et bilde på riktig måte har jeg gjennomført  kurset og Diploma i Photoshop, totalt 32 moduler over 4 seksjoner og 4 eksamener, med totalt 16 mindre prøver for å bevise kompetanse underveis.

I tillegg til dette har jeg gjennomført 8 moduls kurset i Adobe Lightroom, som da gir mer innsikt i hvordan justere bilder.

Bjørn Andre Hagen

Mange av bildene har jeg selv hengende på veggen som lerret og er svært dekorative, så ønsker du et sender jeg deg gjerne original filen som er stor nok til at du kan bestille ditt lerret eksemplar hvis ønskelig. Hvis ønskelig kan jeg også levere det bildet du ønsker deg på lerret, stålplate, normalt papir etc. Ta bare kontakt hvis du enten ønsker et bilde eller bare har spørsmål til bilde.

Alle bilder er tatt av meg selv med eget utstyr, har du spørsmål om selve bildet er du velkommen til å sende spørsmål til meg om dette.

Er det ett bilde du liker spesifikt blir jeg veldig glad for tilbakemelding, del gjerne siden, et galleri eller bilder mot sosiale media som Facebook etc.

Advarsel!  Alle bildene er beskyttet ifølge lover om opphavsrett og internasjonale konvensjoner, herunder lov av 12. mai 1961 nr. 2 om opphavsrett til åndsverk m.v. Uautorisert kopiering eller distribusjon av bilder eller deler av det kan medføre brudd på straffebestemmelsene i lov om opphavsrett til åndsverk eller andre relevante bestemmelser og vil, dersom slik overtredelse skjer, bli forfulgt rettslig.

 Du kan lese baphoto.no Privacy Policy ved å klikke her.

certificate

Proffesional Photography Module 1

Diploma 1590926579-238399241

Proffesional Photography Module 2

1592743787-239841121

Proffesional Photography Module 3

Module 4 Final Diploma 1602257268-247558004

Proffesional Photography Module 4

Proffesional Photoshop Module 1

Proffesional Photoshop Module 2

Proffesional Photoshop Module 3

Proffesional Photoshop Module 4

Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!