Om BAPhoto

Fotograf Bjørn André Hagen er en person med mye «passion» for fotografi, det handler om å se, å se i det riktige øyeblikket. Jakten på det «perfekte bildet» er en evig kunnskaps forbedring og kreativitets økning, favorittene er landskap og  natur da man har en uendelig rikdom av steder å se i alle årstider.
Bildene mine har blitt vist i gallerier over hele verden på 29 gallerier fra Australia, Filippinene, Sør-Afrika, Europa, USA, Canada, Kypros og Chile i Sør Amerika, se hele listen over gallerier lenger ned på siden.

Bildene mine har vært på trykk i mange magasiner og websider, og jeg ble nominert til Historic Photographer of the year i 2018 og i 2022 var jeg med i den store internasjonale fotokonkurransen Best Photography Awards 2022. Dette er en konkurranse med tusenvis av fotografer fra mer enn 80 land, så dette er en av de største foto konkurransene i verden. Her er bildet mitt fra Island og Kirkjufell  blitt nominert til en av vinnerene, som dere ser fra deres webside under er bildet vist frem på 7nd plass. Bildet ble nominert i klassen amatør og Natur, se her for galleriet https://bestphotographyawards.com/gallery/?type=Amateur&cat=NATURE

Bildene min er ofte med i konkurranser med tusenvis av andre fotografer, her er det ofte mer enn 20 000 bilder med og 28 ganger har jeg vært topp 100, 65 ganger i topp 10%, mens 99 ganger har jeg vært nominert til vinner.

Seks av mine bilder er også på trykk i de kjente magasin Digital Camera World, i november 2021, Dodho Magazine i mars 2022, Amateur Photographer Magazine i november 2022, to bilder i Outdoor Photography Magazine i juli 2023, Shutterbug i august 2023

I den evige jakten for å bli bedre har jeg gjennomført kurset Professional Photography med da en rekke klasse timer, oppgaver, quiz og eksamen,  Shaw Academy Professional Higher Diploma – EQF Level 5 Equivalent. Denne er direkte sammenlignbare over hele kloden fra både et akademisk, profesjonelt og yrkesmessig perspektiv.

EQF Level 5 tilsvarer en Associate Degree (USA), AQF Level Six (Australia), NQF Level Six (Sør-Afrika) og OQF Level Eight (Canada). European Qualifications Framework oppmuntrer livslang læring ved å fremme validering av utdanning og ved å bench markere mot det samme og skape en tilsvarende kvalifikasjon slik at de høyeste standarder overholdes.

Videre innen for foto har jeg også gjennomført 8 moduls kurset i fordypning innenfor bryllups fotografering som bygger videre på Professional Photography.

Men for å kunne behandle et bilde på riktig måte har jeg gjennomført  kurset og Diploma i Photoshop, totalt 32 moduler over 4 seksjoner og 4 eksamener, med totalt 16 mindre prøver for å bevise kompetanse underveis.

I tillegg til dette har jeg gjennomført 8 moduls kurset i Adobe Lightroom, som da gir mer innsikt i hvordan justere bilder.

Bjørn Andre Hagen

Mange av bildene har jeg selv hengende på veggen som lerret og er svært dekorative, så ønsker du et sender jeg deg gjerne original filen som er stor nok til at du kan bestille ditt lerret eksemplar hvis ønskelig. Hvis ønskelig kan jeg også levere det bildet du ønsker deg på lerret, stålplate, normalt papir etc. Ta bare kontakt hvis du enten ønsker et bilde eller bare har spørsmål til bilde.

Alle bilder er tatt av meg selv med eget utstyr, har du spørsmål om selve bildet er du velkommen til å sende spørsmål til meg om dette.

Er det ett bilde du liker spesifikt blir jeg veldig glad for tilbakemelding, del gjerne siden, et galleri eller bilder mot sosiale media som Facebook etc.

Se hele listen over gallerier som mine bilder er vist på:

 

Tema Sted Galleri
Mostly Black Berlin, Tyskland Berlin Blue Art Gallery
Street Photography Sofia, Bulgaria Photosynthesis Gallery
My Favorite Shot Berlin, Tyskland Berlin Blue Art Gallery
Borders Wien, Østerrike Hinterland Gallery
Solo – Single Subject Ljubljana,Slovenia Ranikar gallery
Amazing Architecture Budapest, Ungarn RT MARKET BUDAPEST
Mostly White Berlin, Tyskland BBA Gallery
Dramatic B&W Melbourne, Australia Laurent Gallery
Less is More Melbourne, Australia Laurent Gallery
People in the City Barcelona, Spain Valid Hall Gallery
Artistic photography Thessaloniki, Greece Thessaloniki art fair
Art of Photography Budapest, Hungary PH21 Photography Gallery
Minimalism Los Angeles, USA LACP
The Art Of B&W Berlin, Tyskland Berlin Blue Art Gallery
Nature Photographer of the Year 2020 Vancouver, Canada THE SPACE
My Exhibition Shot Vancouver, Canada THE SPACE
Beauty Of The Earth Johannesburg, South Africa FotoZA
Photographer of the Year 2022 London, UK Coningsby Gallery 
Our Amazing Planet Manila, Philippines Modeka Gallery
My Perfect Shot Chicago, USA Bridgeport Art Center
Nature Photography Johannesburg, South Africa FotoZA
Powerful Composition Barcelona, Spain Valid World Hall
Landscape Photographer of the Year 2023 Cleveland, USA Kaiser Gallery
Dramatic Lighting Philadelphia USA The SPACE Art Gallery
My Favorite Exhibition Shot Budapest, Ungarn Art Market Budapest
Dramatic Lighting Limassol, Kypros 6×6 Centre for Photography
My Favorite Shot Johannesburg, South Africa FotoZA
Art of Photography Philadelphia USA The SPACE Art Gallery
Powerful composition  Manila, Philippines Modeka Gallery

Advarsel!  Alle bildene er beskyttet ifølge lover om opphavsrett og internasjonale konvensjoner, herunder lov av 12. mai 1961 nr. 2 om opphavsrett til åndsverk m.v. Uautorisert kopiering eller distribusjon av bilder eller deler av det kan medføre brudd på straffebestemmelsene i lov om opphavsrett til åndsverk eller andre relevante bestemmelser og vil, dersom slik overtredelse skjer, bli forfulgt rettslig.

Du kan lese baphoto.no Privacy Policy ved å klikke her.

certificate

Proffesional Photography Module 1

Diploma 1590926579-238399241

Proffesional Photography Module 2

1592743787-239841121

Proffesional Photography Module 3

Module 4 Final Diploma 1602257268-247558004

Proffesional Photography Module 4

Proffesional Photoshop Module 1

Proffesional Photoshop Module 2

Proffesional Photoshop Module 3

Proffesional Photoshop Module 4

Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!