Bymuren i Lucca

Lucca City wall
Please follow and like us:
Pinterest

Lucca er en av byene mest elskede hele Toscana, et stopp som egentlig ikke kan gå glipp av i en klassisk reiserute til oppdagelsen av regionen.
Byen kan besøkes på en dag, men hvis du vil sette pris på det beste stoppestedet for noen dager, eller velg det som en base for å utforske sentrale eller nordlige Toscana.
Byen ligger på en slett ved foten av de apuanske alpene, og er mindre enn en halv time fra Versilia-kysten.
Lucca er veldig lett å nå både med bil og tog fra både Pisa og Firenze, noe som gjør det perfekt for alle som kommer alene på offentlig transport.
De fleste attraksjonene i Lucca viser i dag sin gamle historie: fra sporet av den romerske amfiteateren som kan sees i form av Piazza dell’Anfiteatro til de arkeologiske restene under den 12. århundre kirken av Hellige Giovanni og Reparata (den første byen katedralen, som ligger like rundt hjørnet fra den nåværende katedralen i San Martino), til de forskjellige tårnene og villaene fra det 12. til 16. århundre.
Uvanlig, da byen vokste og moderniserte, ble veggene som omgikk den gamle bydelen opprettholdt, noe som ikke var tilfelle for mange andre byer i Toscana, inkludert Firenze. Da veggene mistet sin militære betydning, ble toppen av veggene en fotgjengerpromenade, i dag en av Luccas hovedattraksjoner. Området rundt veggene er godt tatt vare på, med grønt gress og trær overalt langs veggene. De har i det hele tatt blitt en park som omgir byen og blokkerer mer moderne liv. Her kan du nyte en sykkeltur rundt hele omkretsen, en spasertur mens du nyter en gelato eller bare en hvileperiode fra sightseeing på en av de mange skyggefulle benkene som går langs hovedgaten.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/60 sec
ISO: 1600
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 03.10.2017 – 17:28
Sted: Lucca-Italia

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!