Firenze Panorama

Florenze panorama
Please follow and like us:
Pinterest

Jeg har reist mye i mitt liv og funnet mange plasser jeg liker, men Firenze var til nå den fineste byen jeg har vært i. By sentrumet er så lite at man slipper bruk av taxi, buss eller subway. Og over alt finner man en liten så hyggelig resturant eller kafe hvor man kan bare ta en kopp deilig kaffe gjerne da med litt kake ved siden av, eller man kan nyte det italienske kjøkken fult ut og spise en deilig middag. For oss som elsker pasta, is og bakerier er jo dette drømmebyen og være i. Bildet er tatt ved solnedgang oppe på et utsikts punkt som heter Michelangelo høyden, her må man være tidlig ut for å ta bilde, og vi var vel der ved 17:30 tiden og solen gikk ned ca 19.00.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/500 sec
ISO: 100
Brennvidde: 32 mm
Dato og tid: 09.10.2017 – 17:46
Sted: Firenze-Italia

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!