Norsk høst, kald, våt og skitten

Vear_Golbane
Please follow and like us:
Pinterest

Da jeg var barn husker jeg vinterene som søfulle og kalde, jeg husker at vi måtte måke snøen av takene i på Katrinåsen i Røyken, man husker at november var kald og snøen kom som regel tidlig før jul. Når snøen først kom, var julestemningen høy og alle gledet seg til snøballkriger, snømann og ski. Men nå er bare høsten regnfull, grønn og skitten, bildet under er fra en gåtur over golfbanen her på Vear. Gresset er like grønt som om sommeren, løvet har falt og skyene er fulle av regn. Det er grått og trist men allikevel på en måte vakkert, kontrasten er stor fra noen uker tilbake da løvet fra grønt, gult og rødt, nå er løvet falt ned på bakken og trærne står nakne igjen, de venter også på kulden. Om ikke lenge fryser dette lille vannet til is, og forhåpentligvis dekkes bakken av hvit vakker snø, da blir det også kanskje vinter som vi husker den.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/30 sec
ISO: 6400
Brennvidde: 36 mm
Dato og tid: 05.11.2017 – 16:16
Sted: Vear-Tønsberg-Norge

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!