Vinter storm

Time for snow
Please follow and like us:
Pinterest

Mandag denne uken(15.1.2018) traff et skikkelig vinter uvær sør-Norge, det var vind, det var snø og endel steder var temperaturen rundt null som igjen ga vanskelig forhold for mange.  Man skulle tro at når man bor i Norge er man forberedt på dette, men nei da, strømmen gikk mange steder og veiene var både dårlig brøytet og preget av svært vanskelige kjøreforhold. Men uvær har sin sjarm også, i området Tønsberg til Oslo kom det masse snø, noe som gjør naturen enda finere.  Bildet her er fra Aker brygge og det fine klokketårnet her, og man ser hvordan luften er fylt av snø samtidig med kraftig vind.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F2,8
Lukkehastighet: 1/8 sec
ISO: 1000
Brennvidde: 34 mm
Dato og tid: 15.01.2018- 22:29
Sted: Oslo-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!