Merkedammen i Ramnes – Vinterløypa

Merkdammen Vinter #5
Please follow and like us:
Pinterest

En fantastisk dag med familien på skitur på Merkedammen og området rundt, det vil komme en serie med bilder herfra hvor Norge viser sitt vinter paradis. Solen skinte men snøen drysset lett fra himmelen. Været skiftet mellom litt mørke skyer samtidig som solen skinte fra blå himmel rundt. Temperaturen var -7 og skiføret var fantastisk. Det var kanskje så mange som 10 biler på parkeringen og det store området var folketomt og stille. For alle dere som ikke har vært på Merkedammen før, og som har en god bil på vinterføre bør ta veien hit. Det er bratt opp men verdt turen når man har parkert.

Klikk her for å se bildet

 

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/40sec
ISO: 125
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 25.02.2018- 13:44
Sted: Merkedammen- Ramnes-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!