Så hvit og rent…

Merkdammen Vinter #2
Please follow and like us:
Pinterest

Noen ganger glemmer vi å nyte den flott vinteren vi har fordi vi tenker på alt annet, jobb, skole, penger, hus, bil osv. Men når hodet er fult av tanker så ser man ikke skjønnheten rundt seg heller, men nårman kommer vekk fra dette så ser vi hvor vakker naturen virkelig er når den viser seg frem som dette. Vi er alle forskjellige men de aller fleste er vel enige om at dette er virkelig vakkert og unikt for oss heldige som bor i Norge. Ja det er litt pes og måke snø og balansere på glattisen, men kanskje det er prisen for å nytte en slik vakker natur. Kan ikke alltid få pose og sekk enda så heldige vi er som er oppvokst i Norge ! Nyt dagen, lev livet og ikke minst benytt og nyt naturen.

Klikk her for å se bildet

 

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/50sec
ISO: 125
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 25.02.2018- 14:38
Sted: Merkedammen-Ramnes-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!