Grafitti

Chemical water with grafitti
Please follow and like us:
Pinterest

Mange syntes det er en litt spesiell hobby og besøke forlatte store industriområder, bunkere, flyplasser, militær områder etc. også kjent som Urban Exploring. Men for oss finnes det mange fantastiske fotoobjekter på slike steder, bildet vist her er fra en nedlagt kjemikalie fabrikk i Tyskland. Det illgrønne vannet rundt 2 store gamle tanker med ukjent innhold, gir en mystisk kontrast mot grafitti som er gjort på tanken. Her er vannet dypt så vedkommende må ha hatt med seg en liten gummi båt tror jeg. Ikke all grafitti er like vakker men denne her er rene kunstverket syntes jeg.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F5,6
Lukkehastighet: 1/160sec
ISO: 640
Brennvidde: 80 mm
Dato og tid: 30.03.2018 – 17:45
Sted: Tyskland

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!