1/2 Million visninger – 50 000 likes

2018-10-21_19-12-44
Please follow and like us:
Pinterest

Mange spør meg hvorfor det er så gøy å drive med fotografi, og svaret er ikke alltid det samme. Men en av faktorene er jo å skape følelser når noen ser ett av mine bilder, noen reagerer positivt og andre negativt men uansett så har mitt bilde gitt inntrykk og det er det jeg er ute etter.
Jakten på det motivet som man har selv skapt seg som et bilde inne i hodet, er det som gir adrenalinet, mens etterbehandlingen fremfor PC er «kosen». Minnene kommer fort frem fra det stedet man var på for å skape det «perfekte» bildet.
I disse dager ble det på en måte bekreftet at mine bilder er «gode nok«, dette da jeg passerte 500 000 visninger av mine bilder og mer enn 50 000 Likes og kommentarer på foto forumet www.500.px. At mer enn en halv million har sett på mine bilder og mer enn 50 000 mennesker har bekreftet at det man gjør betyr noe. At 1184 mennesker følger med daglig for å se på nye bilder jeg legger ut er også helt spesielt for meg.
Man trenger ikke kostbart utstyr for å ta gode bilder, man trenger ikke å være utdannet fotograf heller. Ta bilder med det kamera du har av ting du syntes er vakkert. Ønsker du å få tilbakemelding på ditt bilde finnes det mange store fora på Internet, men www.500.px er det jeg valgte å bruke.

Tusen takk til alle som har sett på mine bilder og en spesielt tusen takk til alle dere som har likt bildene mine og enda bedre lagt igjen en kommentar.
Se mine bilder her https://500px.com/bjornandre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!