Abrahavn – en virkelig piratby

Abrahavn
Please follow and like us:
Pinterest

Mange tenker at Abrahavn, som da er hjemmet til kaptein Sabeltann, er bare for barn. Byen er brukt som kulisser i tv og filmprosjekter og er knyttet til Kristiansand dyrepark. På en normal sessong ville selveste Kaptein Sabeltann ha kommet seilende med sin ekte sjørøver skute, den sorte dame, inn her til Abrahavn for å glede både liten og stor, men i disse korona tider er byen øde og kun noen få leiligheter er i bruk. Da er det perfekt for en «sulten» fotograf å være her, solnedgangen bader byen i varmt vårlys og det er nesten vindstille.

Bildet er i henhold til tredjedelsregelen og balanserer bygninger, vann og himmel fint fordelt i hver sin del av bildet, samtidig brukes det her symmetri som skal la deg fokusere inn tårnet på venstre side og følge vannet ut. Bildet er også en HDR bilde som betyr at kamera tar 3 forskjellige eksponeringer som man setter sammen i etterkant.
Liker du bildet ? Legg igjen en kommentar da vel….

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F7.1
Lukkehastighet: 1/160sec
ISO: 100
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 01.05.2020- 19:52
Sted:  Abrahavn-Kristiansand-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!