Månafossen

Månafossen
Please follow and like us:
Pinterest

Nok et sted alle som er eller skal på bil ferie burde besøke. Månafossen er en foss som ligger innerst i Frafjord i Gjesdal kommune, Rogaland. Fossen har et fritt fall på 92 meter. Utsikten til fossen er vanskelig tilgjengelig da det er bratt og ulendt opp til utsiktspunket der man kan betrakte fossen. På de bratteste stedene er det satt opp trapper og kjetting slik at man skal komme seg frem til utsikten. Til tross for at fossen er vanskelig tilgjengelig er den et svært populært turistmål, da den regnes som et av fylkets vakreste og mektigste fossefall.
Månafossen

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse:  Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS 
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/80sec
ISO: 250
Brennvidde: 42 mm
Dato og tid: 21.05.2020- 17:175
Sted:  Månafossen-Gjesdal -Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!