Hvitserkur

Hvitserkur
Please follow and like us:
Pinterest

Verden har mange mirakler og fantasifigurer, denne dere ser under ser ut som et neshorn eller noe lignende som drikker, mange sier det ligner en drage. Dette berget har to hull i bunnen, som gir det utseendet til en drage som drikker.  Flere fuglearter,  lever ved Hvítserkur og navnet («hvit skjorte» på islandsk) kommer fra fargen på guanoen (fuglemøkk) som er avsatt på steinene. Dagen da vi tok dette bildet blåste det 26 m/s, hadde det vært lavvann og fint vær kan man faktisk gå ut til denne vakre naturlige steinformasjonen. Det har vært meldt om flere urovekkende meldinger om at denne kan rase pga en rekke jordskjelv i området.

Hvitserkur

Sony ILCE-7rMIII 5000
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS F11
16.07.2020- 21:33 136 mm
Hvitserkur-Island  1/160sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!