Islands fantastiske naturlige kreasjoner – Gatklettur

Gatklettur
Please follow and like us:
Pinterest

På Island kan man finne en rekke fantastiske og morsomme men helt naturlige kreasjoner, dette er skapt av naturen selv når vulkanen har møtt havet. Navnet på denne fine kreasjonen er Gatklettur og er lokalisert i det lille tettstedet Arnarstapi helt vest på Island.
Denne her ser ut som en stor dinosaur som drikker vann, isåfall kan fantasien her løpe løpsk med alt man kan tenke at dette er. Det fantastiske er ikke bare at den er formet slik, men vel så mye at den faktisk enda står sånn mange mange år etter den er skapt igjennom vær og vind.

Gatklettur

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T*  F10
20.07.2020- 18:23 21 mm
Arnarstapi -Island  1/125 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!