Et minne til fra vakre Island

Vestrahorn 2
Please follow and like us:
Pinterest

Jeg vet dere har alle fått sett mange bilder fra Island, men dette bildet har dere enda ikke sett. Dette er fra magiske Vestrahorn området og dette området er helt fantastisk og føles helt magisk når man er der. Det er kullsvart sand med noen få  klynger av grønt siv, da med den mørke blåe himmelen, de hvite skyene og fjellet i horisonten er dette noe av det fineste landskapet jeg har opplevd.
Hornområdet nedenfor Vestrahorn, et 454 meter høyt fjell. Det er et interessant geologisk sted sammensatt av u-stratifisert plutonisk bergart, for det meste gabbro men med noe granofyre. Øst for fjellet er et underlig formet utmark som heter Brunnhorn som strekker seg ut mot havet.

Vestrahorn 2

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
11.07.2020 – 13:18 16 mm
Vestrahorn – Island  1/160 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!