Nomevatn – en flott søndagstur

Nomevatn
Please follow and like us:
Pinterest

En sen høst dag i 2019 skinte solen så vakkert og ikke ett eneste vindpust, det var bare å pakke bilen for å en fototur. Norge har så mye vakker natur rett utenfor døren vår, her på vei igjennom Telemark da vi kom over denne vakre plassen, Nomevatn. Slørete skyer som dovent speiler seg i innsjøen, mot fjellene i bakgrunn med snø på toppene. Det handler ofte om å finne slike steder og ta seg litt tid til å se, se hvilke muligheter i landskapet rett rundt oss. Dette er nesten Norge på en glansbilde og man behøver ikke å reise verken til Nord Norge eller Vestlandet for å se slik vakker natur.

Nomevatn

Sony ILCE-7MII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F9
06.10.2019- 15:48 35 mm
Nomevatn – Norge  1/320 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!