Eksamen 4 er fullført

Module 4 Final Diploma 1602257268-247558004
Please follow and like us:
Pinterest

Da var endelig siste eksamen fullført også denne gang med beste resultat. Da er jeg ferdig med 4 moduler  med 4 eksamener, 40 klassetimer, 20 oppgaver og del eksamener, samt en lang rekke med mindre prøver og oppgaver. Nå venter flere nye kurs med fordypning innen forskjellige tema i foto.
Nå venter jeg bare på min formelle diplom som beviser min EQF Level 5  innen Professional Photography

Da kan jeg endelig tittelere meg med Shaw Academy Professional Higher Diploma – EQF Level 5 Equivalent. Denne er direkte sammenlignbare over hele kloden fra både et akademisk, profesjonelt og yrkesmessig perspektiv.
EQF Level 5 tilsvarer en Associate Degree (USA), AQF Level Six (Australia), NQF Level Six (Sør-Afrika) og OQF Level Eight (Canada). European Qualifications Framework oppmuntrer livslang læring ved å fremme validering av utdanning og ved å bench markere mot det samme og skape en tilsvarende kvalifikasjon slik at de høyeste standarder overholdes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!