Mariakapellet – Tønsberg

Mariakapellet
Please follow and like us:
Pinterest

Det neste bildet ut her fra Tønsberg er en plass hvor ikke så mange normal sett ferdes, dette er Tønsberg gamle gravlund og da Mariakapellet. Mariakapellet er et gravkapell som ligger på Tønsberg gamle kirkegård i Tønsberg i Vestfold. Kapellet ble vigslet i 1873, og var i bruk fram til 1974 da man sluttet med kistebegravelser på denne gravlunden. Siden har kapellet blitt brukt som lager, men fra 2002 har man tatt det i bruk til konserter og andre kulturarrangementer. På Tønseerg gamle gravlund kan man forøvrig ta en historie reise med minneplass for falne sjømenn fra 1.st verdenskrig til gravsted til Svend Foyn.

Mariakapellet

 Sony ILCE-7rMIII 100
 Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS F6.3
05.04.2021- 15:45 24 mm
Tønsberg-Norge  1/250 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!