Severinbrauta

Severinbrauta
Please follow and like us:
Pinterest

Brauta-Nelly
I 1995 døde Nelly Veiberg, den eneste etterkommeren etter folket på husmanns-plassen Severinbrauta. Hun  etterlot seg en kulturhistorisk skatt som er enestående i Norge. Nelly budde alene på Severinbrauta med sin før-industrielle levemåte til inn i 1990-åra. Bygning og interiør, og særlig tekstilene, er kulturhistoriske skatter. Det er som om tida har stått stille her. Samfunnet rundt endra seg dramatisk fra 1870 til 1995. På Severinbrauta får en et blikk inn i hvordan det var før, hva som er blitt betre – og hva som er gått tapt.

Severinbrauta

 Sony ILCE-7rMIII 400
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS  F14
13.07.2021- 12:03 24 mm
Eidsdal – Norge  1/125 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!