Lustrafjorden

Lustrafjorden
Please follow and like us:
Pinterest

Det er mange fine steder i Norge og spesielt når man kjører langs etter mange av våre vakre fjorder finner man helt unike steder. Her et bilde fra Lustrafjorden som er en ca. 40 kilometer lang arm av Sognefjorden i Luster kommune i Sogn og Fjordane. Fjorden begynner ved Ombandsnes, hvor Sognefjorden deler seg i Lustrafjorden, som går mot nord, og Årdalsfjorden mot øst. Ved Ornes, hvor Urnes stavkirke ligger, snur fjorden mot nordøst, og fortsetter til Skjolden i fjordbotnen. Rundt 10 kilometer nord for Urnes går sidefjorden Gaupnefjorden inn mot nordvest. Fjorden er omringet av høye og bratte fjellsider.

Lustrafjorden

 Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
26.07.2021- 19:15 16 mm
Lustrafjorden-Luster-Norge  1/50sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!