Solnedgang over Sjøbakken

Sjobakken-Jan2022-#1
Please follow and like us:
Pinterest

Noen finner det kanskje rart og gå på stranden om vinteren, ikke jeg da, fordi det er her man fanger de aller fineste solnedgangene. Dette fra igår på Sjøbakken, Vesterøya i Sadenfjord, her var himmelen helt magisk og det var forholdsvis lite vind.

Bildet er tatt med lang lukke tid, 10 sekunder, og er 3 eksponeringer for å fange lystet, med lang lukke tid får man her dette fine sløret over vannet som kruser litt med små bølger. Brukt da et variabelt ND filter og et Tripod stativ samt fjernkontrol for å sikre et stabilt kamera.

Sjobakken-Jan2022-#1

 Sony ILCE-7rMIII 50
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F22
28.01.2023- 17:28 17 mm
Sjøbakken -Sandefjord-Norge  10 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!