Lloyds of London

Lloyds-of-London
Please follow and like us:
Pinterest

Det magiske med London er at man kan se klassisk, historisk og veldig moderne arkitektur,  Lloyd’s of London her på bildet starter historien med Edward Lloyd som hadde et kaffehus i London fra 1688 til 1726.

Lloyd’s of London er et britisk forsikringsmarked. Det fungerer som en møteplass der flere kapitalinnskytere, eller «medlemmer», enten individuelle eller selskaper, kommer sammen for å dele og spre risiko. Forsikringsselskapet er i Norge blant annet kjent for å forsikre den såkalte Millionfisken hvert år, som innebærer at selskapet forhåndsbestemmer en vekt på en sjøørret mellom én og fire kilo og utbetaler én million kroner til den som måtte treffe idealvekta, noe som skjedde for første gang i 2013.

Historien starter med Edward Lloyd som hadde et kaffehus i London fra 1688 til 1726.

Lloyds-of-London

 Sony ILCE-7rMIII 400
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T*  F11
01.05.2024- 12:43 16 mm
London – Storbritannia  1/60 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!