1,2, nei 3 ganger på galleri med samme bilde

RubjergKnudeOktober2023-#2
Please follow and like us:
Pinterest

Ikke 1 gang, ikke 2 ganger men faktisk 3 ganger i løpet av kort tid skal dette bildet på galleri og nå gang nummer 31 skal ett av mine bilder henge på ett galleri, denne gangen skal det til det   Art Market Budapest in Budapest, Ungarn!  Dette da i tillegg til Modeka Gallery i Manila på Filipinene og Valid World Hall i Barcelona, Spaina!

Denne gang er det ett minimalistisk bilde av berømte fyret Rubjerg Knude en storm full høstdag hvor stormen herjet rundt meg, sanden føyket og vinden hylte med regnet trommet på kamera.
I 1900 ble Rubjerg Knude Fyr bygd, fyret ble tent for første gang 27. desember 1900. Lyset fra fyret fungerte som et fyrtårn for skip i dansk farvann. Mellom årene 1910 og 1920 blåste imidlertid så mye sand opp mellom havet og fyret at det måtte plantes planter for å demme opp for sanddriften. Sanddynen ble imidlertid bare større da sanden la seg oppå plantene, og på 1950-tallet måtte plantene fjernes igjen og det måtte graves ut store mengder sand, som nå kom for nær bebyggelsen. Etter hvert ble sanddynene så høye at de blokkerte fyrets lys, og da ny navigasjonsteknologi gjorde fyrene overflødige, ble lyset ved Rubjerg Knude Fyr slått på for siste gang 1. august 1968.

RubjergKnudeOktober2023-#2

 Sony ILCE-7rMIII 400
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
06.10.2023- 13:26 16 mm
Rubjerg Knude -Løkken-Danmark  1/160 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!