Soldnedgang over rullebanen til Gibraltar RAF flyplass

SunsetAtGibraltar_selected
Please follow and like us:
Pinterest

For å komme inn/ut av Gibraltar må man faktisk gå over flystripa og rullebanen til Gibraltar RAF airport, så her er det bommer får å hindre at det er folk på rullebanen når fly skal ta av eller lande. Rullebanen er ikke så stor og ender ut i havet hvor det er svært hektisk skibstraffik. Men det var litt rart å stå midt på rullebanen og se utover havet og båtene den ene veien og da innover mot flyene. Med da solen var på vei ned ble det vel et flott soldnedgangs bilde fra rullebanen til Gibraltar. Det er ikke ofte det er der man tar bilder, spesielt da det ikke er lov å stoppe opp på vei over rullebanen…..

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/320 sec
ISO:  100
Brennvidde: 134 mm
Dato og tid: 21.07.2016 – 21:12
Sted: Gibraltar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!