Det gamle verftet – Verven

The old shipyard color
Please follow and like us:
Pinterest

Nok et HDR bilde fra flotte Karljohansvern i Horten, her kan fotografer leke seg i timer med masse flotte motiver, området som her vises gjetter jeg på er en av de gamle dokkene som man i gamle dager kunne seile skipene inn i for vedlikehold. Bildet er 3 eksponeringer som settes sammen og igjennom et farge filter som lager denne dystre stemningen som er litt sjarmerende.

Karljohansvern er en tidligere orlogsstasjon og et nedlagt skipsverft i Horten i Vestfold. Karljohansvern verft var marinens hovedverft fra 1850 til 1968, da det fortsatte som et sivilt verft under navnet Horten Verft A/S fram til det gikk konkurs i 1987. En utgravd kanal skiller området fra fastlandet og gjør det til en øy.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F10
Lukkehastighet: 1/5 sec
ISO: 6400
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 09.12.2017 – 15:55
Sted: Horten-Norge

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!