En liten bekk

Waterfall steps
Please follow and like us:
Pinterest

Norsk natur er vakker og ren, det som overasker meg er egentlig hvor lite mennesker som faktisk bruker denne. Tross i disse corona tider møter man svært lite mennesker i Norsk natur, spesielt når man går på stier som kanskje ikke er mest populære. Den Norske Turist Forening har merket tusenvis av stier, både med kart, skilt og blåmerking hele veien. Og man kan enkelt bruke Ut.No appen for din mobil telefon får både kart og turforslag, her kan du se på telefonen at du er på riktig rute. Er man enda mer interressert kan man bruke app Topo GPS med kart for Norge, der har man full topografikart for hele Norge, og igjen bruker den GPS i din telefon til å vise hvor du er. Kanskje noen av disse bildene inspirerer enda fler til å komme ut i Norsk natur, det er godt både for kropp og sjel. Dette bildet er tatt på vei opp fra Damtjern tilbake til Andersbonn i Kvelde.

Klikk her eller på bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/60sec
ISO: 3200
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 13.04.2020- 17:54
Sted: Kvelde-Tønsberg-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!