Solnedgang over Folehavna fort

Folehavn sunset
Please follow and like us:
Pinterest

Et magisk sted i Vestfold er ytterst på Vesterøya utenfor Sandefjord, Folehavna fort. Et gammel militært område som for endel år tilbake ble åpnet for allmennheten og er blitt et veldig populært turområde. Når man sitter ytterst på svabergene føles det ut som man ser til enden av jorda eller ut i evigheten, det eneste som forstyrrer stillheten er bølgebruset. Denne dagen var det kraftig vind og jeg har krabbet jeg inn i en gammel betong observasjons post som står igjen etter tiden som militærområde, da for å søke ly for vinden og vente  på solnedgang. Det er da godt å ha med varm kaffe på termosen fordi tiden kan bli lang når man venter, men den som venter, venter på noe godt og denne gang ikke forgjeves heller. Solnedgangen kom og det ble en vakker himmel og solnedgang i vest med Svenner fyr i bakgrunn.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/160 sec
ISO: 100
Brennvidde: 136 mm
Dato og tid: 28.01.2018 – 16:06
Sted: Folehavna fort – Sandefjord -Norge

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!