Postdam vakt tårn

Postdamer watch tower
Please follow and like us:
Pinterest

Det er lite igjen i Berlin som står igjen etter andre verdens krig, det er mange minne merker og museer, og selvsagt mur deler. Men det er et 3 slike tårn igjen i Berlin som da av en eller annen grunn ikke er fjernet. Det er kun dette man kan få lov å komme inn i og få føle litt hvordan det var å stå her. I front av tårnet er det fortsatt bare ødemark, som en gang da var forbudt sikker sone mellom øst og vest. De som fortsatt holder dette tårnet vedlike er et lite historie lag som lar deg komme inn mot et lite gebyr, og man får lov å klatre inn og opp i toppen av tårnet for å se utover.

Klikk her for å se bildet

 

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/30sec
ISO: 640
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 29.03.2018- 16:50
Sted: Berlin-Tyskland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!