Gatekunst Berlin

Teufelsberg art
Please follow and like us:
Pinterest

Det er noen ganger kunst treffer man midt i hjertet, akkurat denne gatekunsten syntes jeg var så utrolig bra. «When they said they didn’t like my dance, I started dancing for my self and every move felt even better».  Denne kan enkelt oversettes til våre hobbier og andre ting i livet.  For meg er fotografi det samme, ikke alle liker alle mine bilder, men for meg er hobbien for meg selv viktigere enn hva andre syntes.

Teufelsberg art

 Sony ILCE-7rMIII 250
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS – Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* – Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS F11
13.10.2021 – 16:26 32 mm
Berlin – Tyskland  1/160 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!