Vakre sommerblomster

Prestekrage 2020_signedscaled
Please follow and like us:
Pinterest

Når våren går over og hvitveisen og blåveisen for lengst har forsvunnet, kommer det frem ny vakre sommer blomster. Personlig liker jeg veldig godt prestekrager som vokser vilt rundt her i Vestfold, ikke lukter den veldig godt, men den er flott å se på. Dette bildet er en ny produksjon av et bilde jeg tok for mange år siden, her med mange prestekrager klippet kort og lagt i en bolle med vann. Bollen er igjen plassert i et lite foto studio med belysning fra topp. Da jeg ønsket det hvite og gule til å være tydelig er det brukt hvit led lys som lyskilde. På toppen av en trappestige står jeg å tar bilde igjennom toppen av mini studio, det ble mange forsøk før jeg ble fornøyd med dette. Bildet er tatt med mitt nye A7r Miii og med fast macro objektiv

Prestekrage 2020_signedscaled

Kamera: Sony ILCE-7r Miii
Linse: Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS
Blender: F2,8
Lukkehastighet: 1/125sec
ISO: 100
Brennvidde: 90 mm
Dato og tid: 12.06.2020- 17:43
Sted:  Vear-Tønsberg-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!