Professional Photography – Advanced

1592743787-239841121
Please follow and like us:
Pinterest

Det har så langt vært veldig lærerikt og nyttig og ta de 3 første modulene ut av totalt 4 moduler hos Shaw Academy, nå er jeg ferdig modulene Basic, Intermediate og Advanced. Nå står det bare igjen Expert før en endelig hovedeksamen. Først nå skal det bli snart sommerferie og mange nye bilder, før jeg etter sommeren begynner på siste modul. Etter dette blir det spesialfelt og fordypninger. Dette er det fine med fotografering, man blir aldri utlært.  Jeg håper dette gir alle dere der ute en god opplevelse med enda bedre bilder fremover.

Nå med over 1500 dagelige følgere, nesten 80 000 likes og 740 000 views  er det en god egen følelse og bevise dette med å ta eksamen etter 8 nye moduler i Shaw academy Professional photography. Denne gang modul 3 Advanced Photography

I den evige jakten for å bli bedre har jeg gjennomført kurset Proffesional Photography med da en rekke klasse timer, oppgaver, quiz og eksamen,  Shaw Academy Professional Higher Diploma – EQF Level 5 Equivalent. Denne er direkte sammenlignbare over hele kloden fra både et akademisk, profesjonelt og yrkesmessig perspektiv.
EQF Level 5 tilsvarer en Associate Degree (USA), AQF Level Six (Australia), NQF Level Six (Sør-Afrika) og OQF Level Eight (Canada). European Qualifications Framework oppmuntrer livslang læring ved å fremme validering av utdanning og ved å bench markere mot det samme og skape en tilsvarende kvalifikasjon slik at de høyeste standarder overholdes.

 

1592743787-239841121

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!