Caroline og Anders sitt bryllup – 17.Juni 2023

Caroline og Anders Collage
Please follow and like us:
Pinterest

17.Juni 2023 var jeg invitert til å være bryllupsfotograf for Caroline og Anders i deres fantastiske bryllup, her er bildene tatt litt ved kirken, endel i Munch parken og resten på molo rett nedenfor Grand Hotel Åsgårdstrand.
Det er en krevende jobb når man skal samle nesten 100 stk for ett gruppe bilde, men det er vel så krevende i en varm norsk sommerdag å stille opp brudepar og forlovere så det ser bra ut på bidlet. Men syntes resulatet ble ganske bra uansett jeg.  Et vakkert brudepar og fantastiske forlovere gjorde jobben mulig, tusen takk for tillitten.

Caroline og Anders Collage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!