Helt ute på kanten – Fjarðarárgljúfur

Fjarðarárgljúfur 2020 into canyon
Please follow and like us:
Pinterest

Hva gjør man ikke for det perfekte bildet, mange tror at bare man har kostbart nok utstyr så får man gode bilder. Nei det gjør man ikke, man trenger langt mer en ett dyrt kamera. Mye handler om research i forkant, forberede hvor man skal reise og sette sine egne mål med bildet. Noen ganger er man mer heldig med vær og vind og det er selvsagt ekstra fantastisk når værgudene gir deg store hvite skyer og mørk blå himmel, det gir fin kontrast mot det grønne på bakken. Man må også være klar over at bildet kommer ikke av seg selv, det krever faktisk planlegging og ikke minst et øye for hvor man skal plassere seg. I dette bildet står man helt på kanten av en kant ut mot en canyon som faller 100 meter rett ned, så sikkerhet står høyt på listen som man bør tenke på. Når man endelig har kommet på plass så må man sette opp kamera manuelt slik at komposisjon, farger, kontrast og dybde blir perfekt. Så tar man en serie med bilder med litt forskjellige justeringer så finner det man det perfekte bildet, eller hva syntes du, vakkert ikke sant?

Fjarðarárgljúfur 2020 into canyon

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
10.07.2020- 12:58 16 mm
Fjarðarárgljúfur -Island  1/100sec

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!