Er det en drage?

Iguana 2020
Please follow and like us:
Pinterest

Er dette en drage? Den ser da veldig skummel ut, men nei dette er en iguana som er en ekte vegetarianer.  Iguana eller da en Leguan er en slekt av planteetende øgle som er hjemmehørende i tropiske områder i Mexico, Mellom-Amerika, Sør-Amerika og Karibien. En iguana kan variere fra 1,5 til 1,8 meter (5 til 6 fot) i lengde, inkludert halen så et forholdsvis stort dyr, men da den kun spiser grønnsaker er den selvsagt helt harmløs. Akkurat denne her hadde veldig lyst å være fotomodell og bor i Den Lille Dyrehagen på Brokelandsheia.  Hadde du turt å kose med denne, den er jo litt fin da?

Iguana 2020

Sony ILCE-7rMIII 200
 Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS F11
16.08.2020- 14:20 90 mm
Brokelandsheia -Norge  1/100sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!