Høsten kommer

Skardsvik beach
Please follow and like us:
Pinterest

Høsten kommer og strendene står nok en gang tomme for mennesker, men det er fortsatt tid til å nyte lyden av sjøen uten noen andre forstyrrelser enn måkene. Tidlig på høsten er kanskje egentlig en veldig fin sesong for å nyte naturen, da det nesten ikke er mennesker på steder som er mer sommer plasser. Lyden av bølgene som slår mot stranden er liksom veldig beroligende og det blir nesten som meditasjon, nå er det bare å nyte lukten av saltvannet, lytte på bølgene som slår og slappe av.   Bildet som du ser under er fra Skarðsvík Beach vest på Island.

Skardsvik beach

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario F10
20.07.2020 – 15:46 18 mm

Skarðsvík Beach -Island

 1/160 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!