Valnøtt – en sunn nytelse

Valnøtt
Please follow and like us:
Pinterest

Man lærer av å prøve å feile litt, så her er jeg tilbake i studio og «leker» litt med lys, dagens fotomodeller er noen valnøtter som faktisk er ganske fascinerende når man ser på disse. Det er 4 lyskilder, 3 som gir rom belysning og 1 stk fra høyre side for å skape litt skygge og dybde i bilde. Så fort Covid19 er mer stabilt må jeg nok invitere selveste lysmesteren med mange års erfaring fra profesjonell lyssetting til et lite kurs, mao. ord min far som er en virkelig mester i akkurat dette. Samtidig her er blender justert for å få en passe dybde i bildet, ønsket at man skal se valnøttene på andre rad, men at de skal være litt «blurry».

Valnøtt

Sony ILCE-7rMIII 100
Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS F6,3
21.11.2020- 19:58 90 mm
Vear-Tønsberg-Norge  1/10sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!