Den lange veien

Den lange veien
Please follow and like us:
Pinterest

Julefreden har senket seg over Norge, men her i Tønsberg er det ikke mye til julestemning med regnet som faller på utsiden. Er ikke de helt perfekte forholdene for natur bilder i så fall, så da for det blir et arkiv bilde fra sommerens Islands tur.
Island var kanskje ekstra magisk i år da det kun var åpent for noen land og svært få turister, man kunne nyte den vakre naturen helt uforstyrret. Bildet viser nettopp dette, her en stopp langs etter veien for å nyte den flotte naturen, så kan man helt uforstyrret ta et bilde midt i veien uten å være bekymret for andre biler

Den lange veien

Sony ILCE-7rMIII 100
 Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
11.07.2020 – 12:34 22 mm
South east Iceland  1/100sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!