Westfjords – Island

Westfjords storm
Please follow and like us:
Pinterest

Et rart år går mot slutten og det ser heldigvis ut som at neste år skal bli bedre, i så fall med litt tålmodighet før vaksinene er på plass. Men det er mange gode minner fra 2020 også, vi hadde en ekspedisjon rundt hele Island, da ut på alle småveier langs etter kysten. Her besøkte vi mange små tettsteder som folk lever forholdsvis isolert i forhold til det jeg er vant med. Kanskje den vakreste men minst befolkende er Westfjords hvor det var langt mellom stedene og mye vakker og vill natur. Vi ble møtt med en storm da vi ankom, det blåste hele 36 m/s i følge vindskiltene som man har på Island. Stormen skapte noen fantastiske skyformasjoner selv om både kjøreforhold og ute tid ble litt vanskelige, men vakkert var det.

Westfjords storm

Sony ILCE-7rMIII 160
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS  F11
03.02.2019- 15:35 24 mm
Westfjords – Iceland  1/30sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!