Professional Diploma i Adobe Photoshop

Please follow and like us:
Pinterest

I 2020 gjennomførte jeg skolen og diplomen i Professional Photography  og siden den gang har jeg gjennomført bryllups fotografering og Adobe Lightroom.

Denne gang har jeg gjennomført kurset i Professional Diploma in Adobe Photoshop, som også har vært et langt kurs fra November 2020 og helt til nå May 2021. Kurset består av 4 tema og totalt 32 moduler og eksamener.

Mange tenker  kanskje nå at dette er å endre og jukse med bildene, men nei ikke på noen måte, her handler det om å justere farger, kontrast og lys i bilder til et mest naturlig nivå.  Dette kalles ofte Tone mapping eller Tone justering og er for å justere bildet inn så nær hvordan bildet er i virkeligheten gjennom et menneskelig øye. I all sin tid og helt siden sort-hvit bilder har vår aller mest annerkjente fotografer justert bildene, selv i mørkerom og ved manuell fremkalling. Med dagens digitale plattform gjør man dette med applikasjoner som  Adobe Photoshop. Det er alltid selvsagt en balansen gang mellom bilde manipulasjon og tone justering, her er det en rekke etiske regler som gjelder så vel som fotografens kunsteriske sysnpunkt.

        

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!