Nidarosdomen

Nidarosdomen 14May21 inside #1
Please follow and like us:
Pinterest

Hvorfor er fotografering så moro? Jo kanskje mest fordi man finner steder som er helt magiske og det ønsker man å vise frem til andre. Nidarosdomen er mer en magisk, nå under Covid pandemien har man kunne besøke denne når det er ingen mennesker her, og stemmingen i et så stort fantastisk bygg er helt unikt. Man behøver ikke å være religiøs for å like dette, faktisk tror jeg at historie interessert er mer viktig for å like seg her. Her et bilde fra orgelet og mot det fantastisk runde vinduet som skaper et slik fint lys, vakkert ikke sant?

Nidarosdomen 14May21 inside #1

 Sony ILCE-7rMIII 12800
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS F11
15.05.2021- 10:18 24 mm
Trondheim-Norge  1/25 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!