Fiskeværet Bud

Fiskeværet Bud
Please follow and like us:
Pinterest

Fiskeværet har en rik historie, og på 1500-tallet var Bud et av de største handelsstedene mellom Bergen og Trondheim. Det er flere gode fiskerestauranter i Bud, så du kan få smake den ferske fangsten. I Bud finner du Ergan Kystfort, som er et krigshistorisk museum bygget rundt tyskernes kystfort fra andre verdenskrig, og Kystmuseet som er en kulturhistorisk utstilling i to etasjer. Midt i Bud ligger et fuglefjell som i hekkesesongen huser en koloni med krykkjer og som er et yndet fotomotiv. Ytterst mot havet er det anlagt en «kyststi» med en rekke informasjonstavler som forteller om Buds historie.

Fiskeværet Bud
Fiskeværet Bud
 Sony ILCE-7rMIII 200
Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS  F11
15.07.2021- 18:13 27 mm
Bud-Hustadvika -Norge  1/400 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!