Paris – Louvre April 2023

Louvre-Pyramid-April-2023
Please follow and like us:
Pinterest

Påsken ble tilbragt i Paris, og for en fantastisk flott by, er like fin hver eneste gang selv om man har vært der mange ganger. Denne byen er så stor og historisk at man kan alltid finne fantastiske områder å besøke, her et klassisk bilde av Pyramiden på Louvre i solnedgangen.

Louvre-pyramiden (Pyramide du Louvre) er en stor glass- og metallkonstruksjon designet av den kinesisk-amerikanske arkitekten I. M. Pei. Pyramiden er i hovedgårdsplassen (Cour Napoléon) til Louvre-palasset i Paris, omgitt av tre mindre pyramider. Den store pyramiden fungerer som hovedinngangen til Louvre-museet. Fullført i 1988 som en del av det bredere Grand Louvre-prosjektet, har det blitt et landemerke for byen Paris.

Louvre-Pyramid-April-2023

 Sony ILCE-7rMIII 400
 Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T* F11
03.04.2023- 20:18 16 mm
Louvre-Paris-Frankrike  1/6 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!