Kan man lage fine bilder med mobil?

Please follow and like us:
Pinterest

Mange spør ofte om man ha dyrt kamera og mange linser for å ta spennende og gode bilder, svaret er nei. Man kan enkelt ta gode bilder med en mobil telefon med riktige innstillinger og riktig motiv. Bildene under er 2 stk redigeringer fra samme bilde tatt med en Samsung S23 Ultra, her med høyeste oppløsning slik at telefonen bruker alle 5 stk kamera samtidig og lager et kompositt bilde på 200 MP. Øverste bildet er fargekorrigert og konvertert til sort-hvitt i Lightroom mens bilde #2 her er brukt et ferdig filter direkte på telefonen. Finner man riktig motiv og bruker riktige innstillinger på telefonen kan man virkelig lage spennende bilder uten å ha med kostbare kamera.
Hvilket liker du best?

Skull-Paris-April-23-#1

Skull-Paris-April-23-#2

Samsung S23 Ultra 2000
Samsung S23 Ultra F1.7
05.04.2023- 13:09 6mm
Paris – Frankrike  1/8 sec

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!