Enda en utmerkelse til BAPhoto.no

Please follow and like us:
Pinterest

Nok en gang har BAPhoto fått en fantastisk utmerkelse, denne gang i den store internasjonale fotokonkurransen Best Photography Awards 2022. Dette er en konkurranse med fotografer fra mer enn 80 land, så dette er en av de største foto konkurransene i verden.

Her er bildet mitt fra Island og Kirkjufell  blitt nominert til en av vinnerene, som dere ser fra deres webside under er bildet vist frem på 7nd plass. Bildet ble nominert i klassen amatør og Natur, se her for galleriet https://bestphotographyawards.com/gallery/?type=Amateur&cat=NATURE

Kirkjufell mirror

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!