BAPhoto når nye mål, Gurushots Champion !

Gurushots champion level
Please follow and like us:
Pinterest

GuruShots er et nettbasert fellesskap som lar deg laste opp et sett med fire bilder til «utfordringer». Hver utfordring er forskjellig, og mange tilbyr premier til vinnere.  Her er det mange som er med å konkurere for å komme blandt de beste, noen ganger kan man vinne store premier og andre ganger blir bildene dine vist på store kjente fotomesser rundt i hele verden.
Når man laster opp bilder her kan andre fotografer stemme på bildene dine og du på deres for hvilke som er mest passende til konkuransens tema og bildets kvalitet. Basert på antall stemmer for man en gitt rangering og basert på hvor mange konkuranser man gjør det bra i så oppnår man en gitt status.
GuruShots ble født av ideen om at noen har potensial til å vokse og bli en Guru av fotografering. En guru, i det gamle indiske språket av sanskrit, betyr en som er lærer, guide eller master av viss kunnskap.
Ja, du kan vinne premier og få anerkjennelse; Mest av alt, vil du vokse og låse opp den store fotograf som lever innenfor deg.
Du vil begynne en «Newbie», og som du viser ekte besluttsomhet og talent, mens kampen din er en utfordring om gangen – statusen «Guru» er innen rekkevidde.
Å bli en Guru vil være utfordrende – suksess og verdi kommer bare med forpliktelse. Vis verden dittkreative øye, din upåklagelige følelse av timing, din besluttsomhet og
tålmodighet for å få det ene skutt … det prisbelønte skutt.
På GuruShots er du en del av et fellesskap som vil at du skal vinne. Vi ønsker å se din bilder som fanger vår fantasi.
Det spiller ingen rolle om du klatrer et fjell i Nepal, eller går en kornfelt i Wisconsin. Det som betyr noe er hvordan du oppfatter din verden, og hvordan har du det med hell
fanget den i all sin herlighet. Man begynner som Newbie og er man flink nok kan man ende med å bli sponset som Guru, og da kan man selv drive konkuranser.

I hver konkuranse må man komme til øverste nivå «All Star», men dette baseres på stemmer man må klatre seg oppover fra begynnelsen Not Ranked->Popular->Skilled->Premier->Elite->All Star, for å komme til All Star må man gjerne ha over 2000 stemer på ditt bilde, noe som i seg selv ikke er lett.

Når man har fått mange stemmer i mange konkuranser vil man stige i rang fra Newbie og veien mot Guru, se her for mange nivå det finnes :

For hvert nivå kreves det høyere og høyere ferdigheter innen fotografi, sSå for å kunne blir Champion stilles det enda tøffere krav, bla annet her må en Guru som driver konkuransen, ha valgt ditt bilde som extraordinert og det fikk jeg i dag og klarte endelig å komme til Champion.

 

Bildet som ble valgt i konkuransen «Imperfections» er her vist under, trykk på det for å se det i fult skjerm, i denne konkuransen er det 7837 bilder med. Og det å bli valgt ut her er ingen enkelt sak og en stor ære.

Nå gjelder det bare å nå neste Nivå Master noe som krever at en Guru velger mine bilder 2 ganger til, samt må være blandt det 5% beste 2 ganger til også.. mao ikke enkelt !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!