Smeden fra Fredrikstad

The blacksmith
Please follow and like us:
Pinterest

I helga var vi i den fantastiske gamlebyen i Fredrikstad, og denne helga var det markedsdager og flere koselige verksted og butikker var åpne. Men det var spesielt et sted som imponerte meg og det var en smed som holdt til i et lokale hvor ting ble gjort på gamle måten. Jeg beundret lenge deres egenskaper til å varme opp metallet for så å banke det til etter gamle kunster.  Jeg stilte meg lengst bak i hjørnet for ikke å stå i veien og ventet tålmodig til riktig øyeblikk hvor det var perfekt å ta bilde. Bildet er et HDR bilde, mao 3 bilder som  er satt sammen til ett med 3 forskjellige eksponering. Det er svært mørkt i rommet og lite lys annet enn fra smia så det er nesten magisk å se på de jobbe.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/13 sec
ISO: 6400
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 20.05.2018 – 14:26
Sted: Gamle byen i Fredrikstad-Norge

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!