Ronda-Plaza de Toros

Ronda Rodeo
Please follow and like us:
Pinterest

Ronda er en av mine favoritter i hele Spania, og den har mange flotte serverdigheter og se. Byen er også veldig koselig. Ulempen er at i de siste årene har den blitt langt mer populær og derfor nå langt mer turister enn tidligere. Den ligger i ved den dype El Tajo-sletten og Ronda er en av de eldste byene i Spania. Det er nesten ugjennomtrengelig posisjon gjort det til et høyborg mot katolske tropper i 1400-årene. Ferdigstilt  i 1793, Puente Nuevo broen spenner over 30-etasjes høyden er en av byens mest imponerende konstruksjoner. Byens arkitektur fikk sin innflytelse fra romerne og maurene som en gang styrte området. Ronda er også hjemsted for Plaza de Toros, den eldste tyrefekteringen i Spania, en arena som har tiltrukket forfattere som spenner fra Ernest Hemingway til Alexandre Dumas.

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 16-35/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T*
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/320 sec
ISO: 100
Brennvidde: 16 mm
Dato og tid: 23.07.2018 – 18:58
Sted: Ronda-Spania

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!