En fantastisk elvetur

Rio Chillar canyon stones
Please follow and like us:
Pinterest

Når man skal kjøle seg ned på de varme dagene i Spania så finner man seg en liten elv å gå tur i…. Rio Chillar ved Nerja, helt syd i Spania er en slik plass og er velkjent av de lokale. Man går da i trange canyons i selve elven oppover, og selvsagt tilbake også. På det bredeste er det kanskje 10 meter og på det smalleste ned til 2 meter, men vannet er aldri dypere enn 30-50 cm. Og det er en rekke steder hvor dette vannet er demmet opp til små kulper hvis man ønsker seg en ordentlig nedkjøling. Bildet her er en liten smakebit på hvor vakkert det er her og hvor klart vannet er.

Klikk her for å se bildet

 

Kamera: Sony RX100 IV
Linse: Sony Zeiss Vario-Sonnar 24-70 mm
Blender: F11
Lukkehastighet: 1/13sec
ISO: 125
Brennvidde: 24 mm
Dato og tid: 02.08.2018- 15:15
Sted: Rio Chillar-Nerja-Spania

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!