Et ape portrett

Monkey HDR
Please follow and like us:
Pinterest

På vei rundt på Gibraltar fant jeg denne apekatten som ikke på noen måte brydde seg om mennesker og stilte gjerne opp som modell for meg. Den var på en liten sidesti hvor ikke så mange ferdes og det satt slik fint på en stein og viste seg frem. Kun derfor komme nærme nok den, ca 1 meter, at jeg fikk tatt dette bildet av den. Disse dyrene er svært intelligente og værer fort om menneskene som er rundt de er redd eller ikke. Fordi når noen som var usikker passerte syntes det tydelig på denne også, men meg med som satt seg ned sammen med den var den helt rolig. Mulig den ikke så forskjell på meg og de andre apene da…… hehehe

Klikk her for å se bildet

Kamera: Sony ILCE-7M2
Linse: Sony FE 24-240 F3.5-6.3 OSS
Blender: F10
Lukkehastighet: 1/1250 sec
ISO: 3200
Brennvidde: 139 mm
Dato og tid: 06.08.2018 – 12:32
Sted: Gibraltar-Gibraltar

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!